Obchod s domácími nástěnnými dekoracemi - vyzkoušejte výzdobu domova s Arttorem

Jsme výrobce
30 dní na bezplatné vrácení
Doručení na území Evropy
Bezpečné nákupy
2 roky záruky
10 let na trhu
Bytové dekorace – jedinečný estetický zážitek

Dechberoucí krajiny, tajemství přírody zachycená v rámu, geometrický řád nebo snad inspirativní abstrakce? Každý z těchto motivů může uchvátit a vzbuzovat emoce. Z tohoto hlediska stojí za to se postarat, aby výzdoba interiérů obsahovala obrazy. V naší nabídce najdete mnoho neskutečných děl a příkladů moderního umění, které můžete přizpůsobit svým preferencím a vizi uspořádání. Tyto vám dodají celé množství estetických zážitků a stanou se nejlepším doplňkem interiéru.


Dekorace do obývacího pokoje mohou sehrávat hlavní roli v pokoji a stát se jeho centrálním bodem. Námi nabízené prvky výzdoby poskytnou charakter každé místnosti. Vhodně zvolené vzbuzují pozitivní emoce a připomínají milé okamžiky. Mohou také dodat zcela novou energii našemu osobnímu životnímu prostoru. Takže se stanou účinným způsobem na oživení interiéru, který by nás mohl z různých důvodů deprimovat nebo přímo naopak – nevzbuzovat žádné pocity. Obrazy do domu by měly především ovlivňovat zlepšení naší nálady a zároveň být přizpůsobené temperamentu členů domácnosti a jejich vkusu.


Online nákupy - moderní výzdoba interiéru na míru vašim potřebám

To není všechno, co lze najít v naší nabídce. Dostupné jsou také klasické obrazy v rámu. Pro zajištění jejich co nejdelšího krásného vzhledu a výraznosti barev byly potaženy speciálním laminátem. Ten současně umožňuje čištění povrchu. Doplňky tohoto typu se tedy osvědčí jako obrazy do kuchyně, do předpokoje a do kanceláře. A co víc, ani při doteku na nich nezůstávají žádné šmouhy. Je to tedy skvělá volba, pokud plánujeme výzdobu takových interiérů jako obývací pokoj, kde jsou každý den děti.


Zajímavým řešením jsou obrazy do chodby nebo do ložnice spojené s funkcí hodin. Tyto neobvyklé nástěnné hodiny byly vyrobeny z tvrzeného skla, na kterém byly natištěny motivy různého typu. Proto se stane originální dekorací praktického charakteru.


Jaké dekorace do pokoje nabízí náš internetový obchod?

Nezávisle na tom, zda jste milovník skandinávského stylu, oceňujete minimalismus, milujete tradiční interiérový design nebo rustikální atmosféru, v naší nabídce snadno najdete obrazy na zeď v každém stylu. Výrazné a přírodní barvy, pečlivé provedení a trvalost garantují, že dekorace interiérů se stanou ozdobou, která poslouží po mnoho let a neztratí svůj krásný vzhled. Všechny materiály používané k výrobě se vyznačují nejvyšší kvalitou. Navíc mají ekologický charakter a jsou zcela bezpečné.


V našem sortimentu lze najít ozdoby různého druhu. Mimo jiné nabízíme obrazy na skle, které jsou dokonalou volbou pro všechny osoby, které hledají originální doplňky. Sklo patří k výjimečně odolným a na něm provedený potisk garantuje perfektní reprodukci barev, které se vyznačují hlubokou sytostí. Vhodná tloušťka materiálu a zabroušené hrany způsobují, že tohoto typu moderní obrazy se budou senzačně prezentovat v každé místnosti. S ohledem na druh hmoty se zejména doporučují do koupelny.


Další možností jsou obrazy na plátně. Je to ideální nápad na výzdobu interiéru do takových místností jako ložnice, obývací pokoj nebo kuchyň. Plátno je vysoce kvalitní tkanina, která se navíc vyznačuje voděodolností. Celý rám je zesílen takovým způsobem, aby se nevyskytlo riziko deformace lišt. Obrazy do obývacího pokoje vyrobené takovým způsobem poskytují mimořádně zajímavý vizuální efekt, což vyplývá z potištění okrajů, které představují prezentovaný motiv. Takové uspořádání interiéru určitě nadchne pozvané hosty.


Čím se vyznačuje náš obchod s obrazy?

Našim cílem je dodat výrobky, které umožní členům domácnosti užívat si krásnou a stylovou výzdobu. Proto jsme se postarali o to, aby obrazy do obývacího pokoje a všech jiných místností byly dostupné v různých barevných a stylových variantách. Jsme si jistí, že každý u nás najde dekoraci vyhovující jeho citu estetiky a stylu interiéru. Naše dekorace jsou vhodně zabezpečené během zásilky a po dodání jsou plně připravené k zavěšení na zdi. Skvěle se osvědčí jako dárek pro blízkou osobu, které chceme darovat něco výjimečného. Zveme vás, abyste se ponořili do světa nádherného umění, které odpovídá nejnovějším trendům interiérového designu.


pixel